?

Log in

Het Rattenrustpunt

Hoera!

Hoera!

Share Next Entry
Mijn eerste post in mijn nieuwe Nederlands livejournal! Mensen die willen volgen mogen Interglot (www.interglot.com) en Alta Vista Babelfish (http://babelfish.altavista.com/) voor vertaling gebruiken. Een waarschuwing: Babelfish maakt soms echt gekke vertalingen :P (Het is niet alleen mijn slechte Nederlands...echt niet!!)

Waarom schrijf ik dit journaal in het Nederlands? Omdat vorige jaar was mijn toetsresultaat voor schrijven niet zo goed...dus moet ik meer schrijftelijk oefeningen doen. En foutjes maken. En niet me onder mijn bed verstoppen.

Vanavond is de lucht erg donker met grote, grijze wolken. Eerder waren de wolken geel...dan oranje...dan rood...dan blauweplek-gekleurd. Het was een heel vreemde soort wrevelig regenboog. Straks zullen wij veel regen krijgen, denk ik.

Nou, dat is niet een slechte begin! Ik wil elke dag proberen hier te schrijven. Joepie!

En nu...thuper-doei!!
  • Ik vind het een leuk idee. Want mijn schrijftoets resultaaten waren ook niet zo goed. Dus ik wil ook hier oefening doen, als dat mag.

    Ik heb nooit over interglot gehoord. Misschien zal ik even kijken. :c)
    • Hoera! Mijn eerste echte vriend :D
      Als je dat wilt, mag je hier altijd oefenen! Op welke niveau ben jij? Of misschien makkelijker - met welke boek ben je bezig? Wij hebben met Code 3 net begonnen.
Powered by LiveJournal.com