?

Log in

Het Rattenrustpunt

Erm...ja, het gaat heel goed met mijn nederlands dagboek :P Ik ben…

Previous Entry Share
Erm...ja, het gaat heel goed met mijn nederlands dagboek :P

Ik ben vreselijk moe. Wij waren vanochtend heel vroeg wakker om naar Amsterdam te gaan. Wij gingen naar Coco's Outback om de AFL Grand Final te zien. Wat spannend! Geelong is gewonnen, 44 jaar na de laatste keer. Een beetje verdrietig voor Port Power, maar...zo is het.

Ik heb heel veel nieuwe babykleding gekocht. Gisteren ontdekt ik dat C&A een echt mooie baby-afdeling hebben. Oops, bye-bye budget :P Ik heb ook twee pyjama's en een nightshirt voor mijnzelf gekocht, zodat ik iets leuk heb voor na de bevalling.

Alles gaat goed met het kleintje. Hij is voor de laatste paar dagen heel bewegelijk, maar volgens mij is hij bijna helemaal ingedaald. Mijn buik hangt wat lager dan eerder, en ik heb niet zo veel last meer van maagproblemen. Ik heb het gevoel dat hij wat eerder dan verwacht zou komen. Dat vind ik niet erg, want ik ben een beetje ongeduldig :P

O en ik heb nog een keer van mijn Nederlands leraar gehoord. Hij heeft een mooi suggestie gemaakt - in plaats van betaling voor mijn vertaalwerk, ik kan nog een Nederlands cursus met hem volgen. Een van mijn klasgenoten en een andere vrouw willen ook zo'n soort cursus volgen, dus is het makkelijk voor mij mee te gaan. Ik ben niet helemaal zeker of het zou lukken (met de baby), maar ik wil het zeker proberen. Ik zou heel graag meer schrijftaal leren, vooral voor het schrijven van verhaaltjes. Ik heb een mooi verhaal in mijn hoofd die ik wil in het Nederlands schrijven. We zien wel.

Nou, tijd om naar boven te gaan. Mmmm en misschien ook warme chocolademelk te hebben...
Powered by LiveJournal.com